Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

andradaTârgujianca Andrada Maria Istratie, elevă a Liceului de Coregrafie ,,Floria Capsali” din Bucureşti, a fost premiată la Concursul Național „Lebăda de cristal”. Balerina a reușit să obțină locul III la individual și locul I alături de ansamblul format din elevii instituției de învățământ unde studiază, copiii urmând să beneficieze și de burse de studiu la Bari și San Francisco datorită talentului de care au dat dovadă pe scena concursului organizat în București. 

Andrada Maria Istratie a participat la acest concurs alături de tineri din toată țara și a reușit să se claseze printre cei mai buni balerini. Copila care studiază în Capitală a câștigat și în trecut premii la diverse competiții de dans, iar visul său este să ajungă pe marile scene ale lumii.  „Îmi doresc să devin o balerină de succes, să dansez pe marile scene ale lumii, iar apoi să urmez UNATC-ul, ceva pe coregrafie, este ceea ce cred eu în momentul acesta (…) Cea mai mare dorință a mea este să dansez pe aceeaşi scenă cu Alina Cojocaru, o renumită balerină la nivel mondial”, spunea anterior Andrada în cadrul unui interviu acordat paginii „Cult-ura.ro”.

Din juriul Concursului Național „Lebăda de cristal” a făcut parte și Monica Petrica, prim balerin al Operei Române, aceasta fiind una dintre cele mai talentate dansatoare la ora actuală.

 

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.