Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi al Primăriei Municipiului Brăila, organizează LIVE, pe 8 aprilie 2022, în Sala de spectacole a Casei Tineretului din Brăila, cea de-a XII-a ediţie a Concursului naţional de muzică uşoară pentru copii „ARMONIILE DUNĂRII”. Devenit deja tradiţie, concursul este structurat pe patru categorii de vârstă, respectiv 7-9 ani, 10-12 ani, 13-15 ani şi 16-18 ani, neîmpliniţi în ziua concursului, iar înscrierile se fac până pe 30 martie 2022 pe e-mailul [email protected].

La ediţia anterioară, organizată în anul 2021, au fost selectaţi pentru faza finală 82 de concurenţi proveniţi din: Bacău, Bârlad, Botoşani, Braşov, Brăila, Bucureşti, Craiova, Galaţi, Iaşi, Panciu, Petroşani, Piteşti, Ploieşti, Reşiţa, Satu Mare, Slobozia, Târgovişte, Târgu Jiu şi Tulcea.

Au fost premiaţi 39 de concurenţi, Marele Premiu şi Trofeul fiind câştigate de Holingher Anka-Andreea-Bryana, în vârstă de 13 ani, din Craiova.

Şi la această ediţie a concursului, pentru a întări relaţiile de colaborare inter-ţări, sunt aşteptaţi şi pot participa şi concurenţi din Republica Moldova.

Juriul este compus din personalităţi ale muzicii uşoare româneşti şi din profesori de specialitate.

Detalii se pot obţine la telefon 0239/612104, adresa pe e-mail [email protected] ,dar și accesând pagina www.vespasianlungu.ro.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.