Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

MinigolfulMinigolful este una dintre activitățile perfecte indiferent de anotimp. La Peștișani, satul Hobița, din județul Gorj, doi bucureșteni au pus bazele unui mic teren de minigolf, unul unic în acest județ. Traseul are 18 piste, cu diferite grade de dificultate, și o suprafață de 600 de metri pătrați, fiind făcut pe fonduri europene. Terenul de minigolf este conceput să-i mulțumească atât pe cei mici, cât și pe cei mari, iar turiștii nu întârzie să apară.

„Este foarte bine. Eu cred că te poți relaxa aici. Este un joc de o persoană. Nu e dificil decât la pista 15, la care trebuie să nu dai nici foarte tare și nici foarte încet(…)Este foarte bine, pentru că noi copii ne distrăm și putem să ne jucăm mereu”, au spus câțiva copii.

Nici adulții nu s-au lăsat mai prejos: „Este un joc foarte frumos, relaxant, chiar o mică terapie pentru minte și suflet. Îmi place că este curat aici, nu este aglomerație(…) Pentru prima dată. Nu am mai jucat niciodată până acum, dar am venit cu fiica mea. Este minunat, foarte frumos”, au mai spus câțiva turiști.

Totul a pornit de la pasiunea pentru acest joc, iar odată plecați din inima Bucureștiului, cei doi soți au pus bazele ideii la Gorj: „Ne-a plăcut foarte mult acest joc. Știam că pe aici prin împrejurimi nu există un astfel de eveniment. Am avut un eveniment în viață care ne-a schimbat total cursul și am considerat că a trebuit să ne retragem la bunici la țară. Turiștii se bucură. Chiar și pentru câteva clipe să își petreacă timpul liber”, a spus Ana Maria Mischie, administrator teren.

Investiția este făcută din fonduri europene și a costat peste 20.000 de euro. Satul Hobița este cunoscut în România, dat fiind faptul că acolo a crescut mare sculptor Constantin Brâncuși.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.