Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Artista Gabriela Iancu, originară din municipiul Târgu-Jiu, va organiza la Muzeul Județean Gorj, pe data de 11 noiembrie, un atelier-curs interactiv prin care se adresează pasionaţilor de fotografie, dar și  amatorilor. Grupa va fi alcătuită din opt persoane, până la această dată fiind deja şase înscrieri realizate.

Născută în Târgu-Jiu, dar stabilită în Cehia, Gabriela Iancu este absolventă a unei prestigioase universităţi din Statele Unite ale Americii și fotograf premiat de-a lungul anilor de reviste de prestigiu etc. Artista Gabriela Iancu revine la Târgu-Jiu pe 11 noiembrie, când va susține un curs interactiv/atelier de fotografie la Muzeul Județean Gorj. „Noţiunile pe care le voi preda vor fi însoţite de exemple, de exerciţii practice. Atelierul se adresează amatorilor, pasionaţilor de fotografie şi artizanilor. Vor fi multe exerciţii practice după prezentarea teoretică şi participanții vor realiza propriile compoziții pe care le vor fotografia. Este un curs cu taxă. Cei care s-au înscris până pe 23 octombrie au plătit 150 de lei, cei care o vor face acum, pentru că mai sunt două locuri disponibile, vor plăti 200 de lei. Înscrierile se fac automat o dată cu efectuarea plății aici:https://gabrielaiancu.com/shop/compozitia-fotografiei-cu-subiect-atelier-practic/”, a spus Gabriela Iancu.

Cei interesaţi trebuie să ştie că atelierul nu va fi pentru fotografii profesioniști sau pentru amatorii experimentați și nu va aborda aspecte tehnice privind folosirea DSLR-ului, metode de editare pe computer cu Photoshop sau LightRoom. Cursanții vor trebui să aibă  la ei un aparat foto sau un smartphone și să aibă cunoștințe minime de folosire a acestora. „Pe parcursul atelierului vor învăța despre: forma, lumina și umbrele în fotografie, utilizarea luminii naturale – estetica în fotografie și cum să vezi fotografic – regulile compoziției fotografice – structura narativă și tematică, punerea în scenă și decorul – perspectiva și fundalul – subiectul în fotografie și potențialul stilului natură statică – calitățiile unei fotografii moderne și tendințe”, spune artista.

Gabriela Iancu este absolventă Magna cum Laudae a Savannah College of Art and Design, School of Fine Arts din Atlanta, Statele Unite, unde a obținut în 2015 masterul în Fotografie. Este și ambasadoarea Savannah College of Art and Design, a realizat  proiecte fotografice inedite pentru universitate și Muzeul Filmului și al Modei din Atlanta.

www.gabrielaiancu.com.

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.