Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează pe 8 ianuarie, începând cu ora 11:00, un atelier educativ de creație. În cadrul atelierului copii, cu vârsta între 4 și 12 ani, vor putea prelucra lutul. Tema atelierului este „Dispariția lupilor din Delta Dunării”.

Atelier educativ la Muzeul Național al Satului

„Arealul de răspândire a lupilor se întindea în trecut și în Delta Dunării. Cu toate că preferă mai mult zonele împădurite, lupii își găsiseră și în deltă condiții de supraviețuire în desișurile stufului. Din păcate vânătoarea excesivă a făcut că acest animal nobil să dispară din Delta Dunării. Bătrânii își mai amintesc de lupii care treceau Dunărea înghețată. În 2011 au fost introduse în Munții Măcinului trei familii de lupi cu scopul de a repopula această zonă protejată. Din păcate nu există nici un proiect de repopulare cu lupi a Deltei Dunării”, au transmis organizatorii atelierului educativ de creație.

Atelierul va avea loc în Sala de Sticlă, accesul se va putea face doar în baza biletului de intrare. Pentru înscrieri și informații puteți accesa pagina www.sosdelta.ro, sau prin intermediul adresei de mail  [email protected]

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.