Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

A venit și rândul muzicanților care au muncit în noaptea de Revelion să se distreze și să se sărbătorească intrarea în noul an. Cea mai mare petrecere a artiștilor din țară a avut loc în Târgu Jiu, la un restaurant de pe insuliță.

În jur ce 800 de artiști au participat la Revelionul Muzicanților, printre ei numărându-se artiști renumiți din țară, cum ar fi: Niculina Stoican, Constantin Măgureanu, Mariana Ionescu Căpitănescu sau Florin Ionaş, zis „Generalul”.
Petrecerea a avut toate ingredientele unui revelion adevărat: șampanie, tort, iar toți ce prezenți au cântat „La mulți ani“.

Artiștii au fost încântați de petrecere

Constantin Măgureanu a fost plecat să-i încânte în noaptea de Revelion pe românii care se află în Palestina. „Am avut concert acolo toată noaptea, iar de Ziua Îndrăgostiţilor o să plec în Canada, unde o să cânt pentru românii de acolo“.

Petrecerea a fost pe măsura așteptărilor artiștilor participanți. Florin Ionaş a fost pentru prima oară la Revelionul Muzicanților de la Târgu Jiu. „Este atât de frumos că nu mi-am putut imagina. M-am întâlnit cu mulți profesori, dar şi cu elevi pe care i-am pregătit. Este o seară special“, a mărturisit „Generalul“.

Niculina Stoican a spus că anul acesta va fi unul deosebit de frumos și plin de succese: „Să nu uitaţi că anul acesta suntem întregi de 100 de ori, de 100 de ori frumoşi şi drepţi şi de aceea le transmit tuturor La mulţi ani!”.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.