Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ se alătură teatrelor din toată țară în cadrul campaniei umanitare „Artiști pentru Artiști“, prin care se încearcă strângerea de fonduri pentru actorii retrași din activitate și care se află într-o situație dificilă.

Actorii teatrului târgujian vor prezenta marți, 27 martie, de la ora 19:00, spectacolul „Unde dragoste nu e“, iar toate veniturile realizate în urma vânzării biletelor se vor duce într-un cont special deschis pentru colectarea fondurilor destinate sprijinirii foștilor actori.

Prețul unui bilet este de 15 lei. Spectacolul este balul teatrului de anul trecut. „Evenimentul este conceput pentru o cauză nobilă pentru că acest spectacol face parte din campania națională «Artiști pentru Artiști», care a demarat în urmă cu 17 ani de UNITER. Vreau să mulțumesc ambasadorilor noștri. Campania se bucură de suportul a patru mari artiști. Ne-am ales și noi patru ambasadori: primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, medicul Bogdan Niculescu și domnul Viorel David, directorul societății Artego din Târgu Jiu“, a spus Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic.

Mesaj comun de Ziua Mondială a Teatrului 

Un mesaj va fi rostit de Ziua Mondială a Teatrului în același timp pe toate scenele din lume.

„Data de 27 martie este pentru toți actorii cea mai importantă zi din an, pentru că este Ziua Mondială a Teatrului pe care ne bucurăm să o sărbătorim anul acesta alăturându-ne campaniei naționale «Artiști pentru Artiști». Fondurile strânse în urma achiziționării biletelor de către publicul spectator vor fi direcționate către UNITER care va direcționa aceste fonduri către artiștii aflați în nevoie.

Așa este viața. Artiștii trag până la capăt, dar vine un moment în care se retrag un pic să se odihnească, astfel că nu își mai pot exercita meseria și nu mai au din ce să trăiască. Din acest motiv este nevoie de acest sprijin al breslei. În această zi, la aceeași oră, pe toate meridianele, se citește mesajul internațional dedicat acestei zile. Ne bucurăm că și teatrul din Târgu Jiu s-a alăturat celor 47 de teatre din țară care sprijină această campanie“, a spus Cosmin Brehuță, directorul teatrului din Târgu Jiu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.