Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Ionuț Pârvan, elevul talentat din comuna Runcu (a cărui poveste ați citit-o pe cult-ura.ro în vara acestui an n.red.), organizează cu sprijinul primarului Adi Câmpeanu un nou spectacol la Căminul Cultural din satul Bâlta. Deși are 17 ani, Ionuț Pârvan este un adolescent ambițios, care de-a lungul ultimilor ani, a organizat, în satul său natal, mai multe spectacole de muzică populară. De exemplu, în vară, Ionuț a reușit să aducă la Runcu mai mulți interpreți consacrați care au urcat pe scena Căminului Cultural din Bâlta pentru a-i aduce un omagiu inegalabilei Maria Apostol. Inițiativa organizării acelui spectacol, dar și a altor manifestări omagiale, i-au aparținut adolescentului.

bal-craciun-2016 ionut-parvan ionut-parcvan-d

Spectacolul de colinde și muzică populară de la Runcu va avea loc în seara zilei de 23 decembrie, la Căminul Cultural din satul Bâlta, iar prețul unui bilet va fi 3 lei. Ionuț Pârvan a organizat evenimentul cu ajutorul primarului Adi Câmpeanu, de la Runcu. Pe scenă vor urca invitații speciali: Bianca Sârbu, tânără interpretă originară din comuna Runcu; George Mămară; Vasile Andrei, Andreea Betej și David Cristian Hodoiu, dar și Corul Liceului Teologic din Târgu-Jiu. Ca invitați de onoare vor participa la spectacol Andreea Andrei, Marian Medregoniu, Elisabeta Vasile, Nicu Fîciu și Rellu Soare. Acompaniamentul muzical va fi asigurat de către Nicu Bâlteanu și formația sa. Organizatorii promit o seară de neuitat, care îi va ajuta pe cei prezenți să simtă bucuria Crăciunului!

Cine este Ionuț Pârvan

parcavmnTânărul Ionuț Pârvan este elev în ultimul an la Seminarul Teologic din Craiova și va urma Facultatea de Teologie din Bănie, visul său arzător fiind să devină preot. Chiar dacă este încă foarte tânăr, Ionuț Pârvan prețuiește tradițiile locurilor natale, frumusețile Gorjului și mai ales oamenii de valoare pe care acest județ i-a dăruit României și nu numai. Își dorește să le transmită adolescenților, care reprezintă viitorul acestei țări, dragostea de țară, de tradiții și obiceiuri și mai ales simțul valorilor adevărate! Ionuț iubește muzica de când era mic: „De mic copil cânt la biserică și multă lume îmi zicea că am voce așa că, încurajat fiind, am început să cânt muzică populară. Pentru mine, muzica populară înseamnă o alinare a sufletului în momentele grele ale vieții și pe de altă parte mai înseamnă și frumosul lumii exprimat în cuvinte. Nu am studii muzicale. (…)”, spune Ionuț Pârvan.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.