Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

15977599_1234049173307781_5200154729289492027_nCântăreța gorjeană Alexandra Bădoi a lansat pe piață un nou videoclip. Este vorba de videoclipul piesei „Did We Feel?”, melodie care a apărut în primăvara anului trecut.

Alexandra Bdăoi spune pe mesajul piesei sale este acela de a le oferi un nou început celor care se află într-un blocaj din mai multe privințe:

„Deși a trecut ceva vreme de la lansarea melodiei noastre „Did We Feel?”, ne-am gândit că mesajul ar putea fi și mai bine transmis cu ajutorul unui videoclip. Scenariul a fost construit după ideea pe care am avut-o atunci când am compus această melodie… Probabil că fiecare a avut sau are un moment în care se simte ca un șoarece pe banda de alergare sau ca un robot pierdut într-un spațiu închis… Copleșiți de stres, de rutină, de probleme, uităm de noi… uităm să mai fim oameni, să iubim, să visăm, să simțim…

Și poate că fiecare are nevoie de o schimbare, de un re-start, de un mesaj care să-i repornească trăirile, speranțele, visurile din copilărie… Iar acest declic nu se așteapta, se simte. Vine odată cu zâmbetul unui copil, cu albastrul cerului, cu mângâierea razelor de soare, vine cu briza mării, cu sunetul muzicii și lumina iubirii“.

Videclipul a fost filmat în Moscova

Videclipul piesei „Did We Feel?” a fost filmat în capitala Rusiei. „Și dacă tot am fost invitată să cânt la «Trancemission Festival» în Moscova, am hotărât să și filmăm în frumoasa Capitală a Rusiei, mai exact în zona Business City“, a mai precizat frumoasa cântăreață.15826825_1230321907013841_1825147913906794648_n

Cea mai tânără participantă de la selecția pentru Eurovision

Alexandra Bădoi s-a născut în Târgu Jiu și la vârsta de 18 ani, atunci când încă era elevă la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“, a reușit să se califice în Semifinala a selecției naționale pentru Eurovision, cu piesa „You and Me”, fiind cea mai tânără participantă din concurs.

Melodia a fost o compoziție proprie, pe care Alexandra a realizat-o împreună cu profesorul ei de canto de la Palatul Copiilor, Laurențiu Pănoiu.

Ea s-a calificat în dauna unor interpreți foarte cunoscuți, precum Paula Seling, Laurențiu Cazan sau 3 Sud Est, care nu au reușit să meargă mai departe. Primăria Târgu-Jiu i-a acordat Alexandrei un sprijin financiar de 1.500 de lei pentru a participa la selecția pentru Eurovision.

A trăit în Mătăsari

Alexandra Bădoi a trăit, până la vârsta de 15 ani, în comuna Mătăsari, unde nu avea posibilitatea să se pregătească în domeniul muzical. „Viața mea se reducea strict la școală. Am scris la revista școlii și am cântat în unele spectacole organizate tot de școală”, menționa atunci Alexandra. Ea s-a pregătit la Palatul Copiilor. Era pasionată de poezie și participa la Cenaclul literar „Columna” din Târgu-Jiu.

 

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.