Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Urmând tradiția ultimilor ani, Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România organizează și vă invită la a opta ediție a Anualei de Artă Religioasă, realizată în parteneriat cu Muzeu Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București. Expoziția se va desfășura în perioada 17 aprilie – 08 mai 2022 la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” din București, în Sala „H.H. Stahl” și în Foaierul „ H.H. Stahl”.

Evenimentul se dorește a fi un frumos pretext de prăznuire a sărbătorii Intrării Domnului în Ierusalim care mergând la patimă de bunăvoie pentru mântuirea noastră, a tuturor, a răstignit pe cruce păcatele noastre, eliberându-ne.

Totodată Anuala de Artă Religioasă este un prilej de întâlnire întru bucurie a artiștilor plastici de artă religioasă și restaurare, a altor artiști plastici din spațiul cultural românesc, colaboratori constanți ai expozițiilor organizate de către filiala noastră, cu cele mai recente creații specifice breslei noastre, conturând și o imagine de ansamblu a evoluției și tendințelor în arta sacră contemporană.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.