Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Pe 19 iulie, începand cu ora 18:00, va avea loc la J’ai Bistrot, pe Calea Grivitei nr. 55, Bucuresti, vernisajul ”Art Machine 2 – Bigger, better and together”, care pune la dispozitia publicului 60 de lucrari de arta originale realizate de initiatorii proiectului Art Machine, gruparea artistica Pastila Roz.

Cel de-al doilea automat de tip vending machine este populat cu lucrari in format postcard A5 sau A4 iar cele realizate de Pastila Roz special pentru eveniment sunt o colectie mixed media de randari digitale printate, peste care s-a intervenit cu desene de mana. Seria reprezinta o dovada a versatilitatii de lucru in medii diferite cu care Pastila Roz lucreaza, pornind de la medii clasice: pictura, sculptura, desen grafic si ajungand pana la print 3D, animatie video sau VR.

 

Proiectul Art Machine incurajeaza consumul sanatos de arta prin punerea in contact direct a artistilor cu publicul larg. Art Machine creeaza o oportunitate unica de a achizitiona lucrari originale de arta, intr-un format si la un pret accesibil, in acelasi timp oferind expunere si sustinere financiara artistilor implicati in proces. Din iulie 2020, a pus la dispozitia publicului 46 de serii de lucrari originale de la artisti.

“Art Machine este un automat de tip vending machine care distribuie lucrari de arta originale in schimbul sumei de 10 lei, pentru cele format carte de vizita, si 50 de lei, pentru cele format postcard. Fiecare lucrare a fost desenata de un artist si poarta cu ea amprenta personala. Este practic o carte de vizita a artistului creata doar pentru voi. In acest fel va incurajam sa incepeti propria colectie de arta si poate chiar sa schimbati intre voi lucrarile care va plac. Arta tine si de placere, iar, in timp, colectiile pot deveni o oglinda a gustului personal.”, spun initiatorii proiectului.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.