Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Asociația LifeCall a organizat pe 4 decembrie, la Palatul Bragadiru, a doua ediție a Galei caritabile cu licitație „ART for LIFE” – o seară pentru Viață un eveniment dedicat susținerii mămicilor însărcinate aflate în nevoie și a copiilor lor. Gazdele evenimentului au fost Monica Bîrlădeanu și George Grigoriu, însuflețind cu farmecul lor această seară, alături de istoricul și criticul de artă Luiza Barcan care s-a alăturat acestui eveniment pentru a pune în valoare fiecare lucrare în parte.

În cadrul Galei s-au licitat 28 lucrări și obiecte de artă (tablouri și bijuterii) oferite de următorii artiști: pictor și artist Camelia Tutulan, pictor Ana Iulia Mihesan, artist Alex Manea, pictor și iconar Elena Murariu, pictor Horea Paștina, sculptor și pictor Silvia Elena Radu, pictor Daniela Chirculescu, pictor Pier Luigi Bertig, artist Diana Anica Zadic, pictor Vera Dan, artist iconar Raluca Maria Vasile, pictor Vali Irina Ciobanu, pictor Daniel Munteanu, pictor iconar Alin Pater, pictor Iulian Capsali, artist bijutier Alina Popa, artist bijutier Roxana Balaban, pictor Angela Tomaselli, pictor Corneliu Drăgan Târgoviște, pictor Maria Constantin, pictor Medi Wechsler Dinu, pictor Elena Dican, pictor Mioara Comănescu.

”Artiștii au dat din timpul și din talentul lor pentru că această seară să fie câștigată de ambele părți. Life Call merge mai departe cu proiectele, iar invitații serii au plecat acasă cu ceva valoros, care să le amintească de acum încolo de bucuria de a dărui pentru nașterea unui copilaș.”, ne-a mărturisit Adelina Fronea, președintele Life Call.
Mă bucur că această lucrare, la care am pus mult suflet și m-a solicitat enorm, a încăput pe mâinile unei ființe care și-a făcut un crez din grija față de oamenii aflați în suferință și din punerea bazelor comunității de asistență medicală”, a mărturisit Iulian Capsali despre lucrarea pe care el a realizat-o  – „Ferecătură pe Cartea Vieții” – care a fost achiziționată de doamna Mariuca Ivan, o mare personalitate a societății românești, cea care a pus bazele, după 1989, învățământului de asistență medicală și a unor fundații care se ocupă de îngrijirea la domiciliu a pacienților (Crucea Alb-Galbenă și Măriuca Acasă).

”La Gala Caritabila „Art for Life”. Misiune îndeplinită! Mariuca Ivan a achizitionat lucrarea cu înger donată de mine pentru a sprijini Asociatia „Life Call”, Alin a achizitionat o gentuță brodată manual pe care mi-a facut-o cadou, iar eu am câștigat la tombola un masaj. O seară perfectă!” a scris pictor Vali Irina Ciobanu, unul din cei 26 de artiști care au contribuit evenimentului.

Alături de invitații serii, două dintre cele 23 de mămici pe care LifeCall le sprijină au fost în sală și au avut curajul să împărtășească publicului povestea lor.

Din octombrie  2021 și până în prezent, prin Voia Domnului și ajutorul fiecăruia care au contribuit până astăzi acestei misiuni – 23 de mame au ales să își nască copii. 7 dintre ei urmează să vină pe lume din decembrie până in aprilie anul care vine. Peste 5000 de tineri au participat la conferințele susținute de mine în toată țara pentru a preveni ca ei să se găsescă vreodată în fața unei astfel de decizii, de a ține sau nu copilașul. Și peste 200 de voluntari ne-au sprijinit pănă acum în evenimentele organizate în toată țara”, a povestit Adelina Fronea, președintele Life Call, la deschiderea evenimentului.

În urma licitației s-a strâns suma de 10.040 euro, sumă ce va fi folosită pentru susținerea cazurilor pe care LifeCall le are acum în grijă, precum și pentru a pune bazele unui proiect mai amplu – construirea și deschiderea unui centru maternal în zona București–Ilfov pentru cel puțin 30 de femei însărcinate aflate în nevoie.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.