Antonia, Elena Gheorghe și Vescan concertează la Zilele Orașului Rovinari!

Antonia, Elena Gheorghe și Vescan concertează la Zilele Orașului Rovinari!

- in Slider, Ştiri locale
0
280 vizualizari

Luna aceasta, în perioada 11-17 iunie, în orașul Rovinari vor concerta artiști de seamă din lumea muzicii românești. Artiștii îndrăgiți vor fi Antonia, Elena Gheorghe și Vescan care vor ajunge în Rovinari cu prilejul celei de XVIII-a ediții a Zilelor Orașului.

Evenimentul este organizat de Primăria Rovinari, Consiliul Local, Casa de Cultură și Biblioteca orașului și va avea loc pe Bulevardul Minerilor. Se anunță o săptămână incendiară în orașul gorjean, căci programul manifestărilor  va fi unul încărcat cu muzică pentru toate gusturile.

Ultimele trei zile ale săptămânii vor fi cele mai așteptate de rovinăreni. „Seara de vineri debutează cu un spectacol de muzică populară, cu participarea solistei Marcela Fota, și se încheie cu un recital susținut de Vescan. Sâmbătă, muzica populară interpretată de formația Triton, urmată de un show de muzica usoara sustinut de Elena Gheorghe. Duminica, ne va incanta indrăgitul interpret de muzica populara Petrică Mițu Stoian. Sărbătoarea de zilele orașului se va încheia cu un mega-show oferit de Antonia.”, se anunță pe site-ul Primăriei Rovinari.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.