Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Membri ai Ansamblului „Cununița” din comuna Dănciulești au fost invitații artistei Corina Chiriac la emisiunea „Opriți timpul”, difuzată de postul Național TV. Filmările au avut loc zilele trecute, iar emisiunea va fi difuzată pe data de 19 martie. 

cununita 1 cununita 2

Interpreta Mariana Ionescu Căpitănescu, alături de membri ai Ansamblului Artistic „Cununița”, din comuna Dănciulești, au fost invitații Corinei Chiriac, gazda emisiunii tv „Opriți timpul” de la Național Tv. Filmările au avut loc la studioul din București, acolo unde au mers câțiva dintre membrii Ansamblului „Cununița”, alături de Liviu dascălu și viceprimarul Cristian Mohor. „Pe 7 martie Ansamblul «Cununița» a fost invitat de doamna Mariana Ionescu Căpitănescu în emisiunea doamnei Corina Chiriac. Am făcut deplasarea la București doar cu o parte din ansamblu. La filmări am participat cu o suită de dansuri populare oltenești, suită făcută de coregrafii noștri Adriana și Marian Stelea. În emisiune, doamna Mariana Ionescu a vorbit despre ansamblu, despre tradițiile și obiceiurile din comuna Dănciulești. Invitații din emisiune au fost impresionați de evoluția copiilor, aceștia participând, alături de ei, la filmări. Invitați în emisiune au fost: Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu, Marcela Fota, Steliana Sima, Rotaru Maria. Emisiunea se va difuza duminică, 19 martie”, a spus Liviu Dascălu.

cununita gorj

„Tinerii din Ansamblul „Cununiţa” Dănciuleşti au obţinut premii la toate concursurile la care au participat. Am considerat oportun să-i promovăm cu prilejul zilei de Dragobete. Sunt peste 32 de copii şi tineri care ne promovează muzica populară, dansurile şi tradiţiile comunei. Vara trecută, am participat la Festivalul Internaţional de Folclor „Dunărim cu Dunărea de Jos”, din oraşul Bechet, acolo o parte din copii au luat locul I”, a declarat Ion Andronescu, primarul comunei Dănciuleşti. Copiii şi tinerii din Ansamblul „Cununiţa” sunt de părere că este o mândrie să-ţi promovezi localitatea de baștină.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.