Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Vineri, 10 martie 2023, la ora 17.00, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, are loc o nouă întâlnire a Clubului de lectură „Lucian Blaga”.

„Dacă vă place Neil Gaiman, sunteți așteptați și dumneavoastră, în Sala de lectură, să dezbateți împreună cu membrii clubului, care au ales ca temă de pornire nuvela pentru adolescenți – Coraline.

În 2003, cartea a primit premiul Hugo și premiul Nebula pentru „Cea mai bună nuvelă”,  după ce în 2002 primise premiul Bram Stoker pentru „Cea mai bună lucrare pentru cititorii tineri”. A fost comparată cu Alice în Țara Minunilor, de Lewis Carroll și a fost ecranizată în 2009 într-un film de stop-cadre, regizat de Henry Selick” au precizat organizatorii.

Neil Richard Gaiman este un autor britanic de povestiri și romane science fiction și fantasy, romane ilustrate, benzi desenate, teatru radiofonic și film. Printre lucrările sale de referință se găsesc seria BD The Sandman și romanele Pulbere de stele, Zei americani, Coraline și Cartea cimitirului.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.