Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

O tânără din municipiul Târgu Jiu, absolventă de kinetoterapie în cadrul Universității „Victor Babeș”, și-a îndeplinit un vis pe care îl avea încă din anii studenției. Cu multă muncă și ambiție, Andreea Ungureanu a reușit să își deschidă propriul cabinet de kinetoterapie. Înainte de a face acest pas, gorjeanca a lucrat trei ani în cadrul Centrului Medical pentru Sănătate Umană Gorj, iar în ultimii ani a dorit să se specializeze pe diferite terapii care să îi permită să îşi vindece pacienții. 

Cabinetul de recuperare Prokineto a fost deschis la începutul lunii septembrie, iar tânăra a achiziționat aparatură de ultimă generație pentru a-și trata pacienții. „Am vrut să fac un cabinet unde să le ofer pacienților un cadru discret și primitor, unde să se simtă confortabil în perioada tratamentului de care au nevoie. O recuperare bună este atunci când pacientul se simte bine și este primit cu zâmbetul pe buze și, bineînțeles, să beneficieze de terapia adecvată. Am deschis cabinetul în luna septembrie și dorim să oferim pacienților servicii de calitate. Am muncit mult să ajungem aici și dorim să îi facem pe cei care ne trec pragul să aibă încredere în noi, să se simtă confortabil și să beneficieze de recuperare bună. Avem aici o sală de recuperare utilată pentru o gamă diversificată de patologii. Am achiziționat chiar și un aparat de electroterapie, de ultimă generație, cu o gamă extinsă de curenți”, a precizat Andreea Ungureanu.

De-a lungul celor trei ani în care a practicat meseria de kinetoterapeut, tânăra a urmat cursuri pentru diverse terapii. „Am terminat cursurile pentru terapie Vojta și terapie Scroth. Terapia Vojta este un mijloc kinetoterapeutic folosit cu succes în lumea largă pentru tratarea tulburarilor de mișcare și de tonus muscular atât la sugari cât si la copii, adolescenti si adulți. Terapia Scroth reprezintă una din cele mai eficiente metode kinetice în tratarea /corectarea, atitudinilor vicioase de statică vertebrală, a scoliozei și a bolii Scheuerm”, a mai precizat tânăra.

Andreea Ungureanu, în vârstă de 26 de ani, este absolventă a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu, iar după finalizarea cursurilor liceale, aceasta a studiat mai departe în domeniul medicinei. A petrecut câțiva ani la Timișoara, unde a urmat Universitatea „Victor Babeș”, iar apoi s-a întors acasă.

Site-ul cabinetului de recuperare Prokineto: http://kinetogorj.ro/

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.