Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Adrian Grosaru a descoperit fotografia în urmă cu trei ani și de atunci a făcut tot ce a putut pentru a învăța cât mai multe și a evolua! Atât de mult îi place acest domeniu încât urmează să dea admiterea la o facultate de arte, pentru a desăvârși ceea ce își dorește: să ajungă un cunoscut artist fotograf. Adrian Grosaru învață la Liceul Tehnologic Turceni și este bursier OMV Petrom.

adrian grosaru 4 adrian grosaru 22 adrian grosaru Turceni foto

Este creativ, sociabil, sensibil, dornic să afle cât mai multe informații despre arta fotografiei, așa că va urma, după absolvirea liceului, o facultate de arte. Adrian Ionuț Grosaru  învăță la Liceul Tehnologic Turceni, fiind elev în clasa a XII-a, la profilul electric (specializarea electrician). În vara anului trecut, Adi, cum îi spun prietenii săi, a avut șansa să câștige o bursă oferită de OMV Petrom și să participe la Tabăra Meseriașilor din „Țara lui Andrei”! „Sunt o persoană simplă, cu laturi creative. Am descoperit fotografia acum 3 ani într-o zi de vară, când am observat că ceea ce fotografiez exprimă sensibilitate. Am evoluat destul de mult în mânuirea aparatului și folosirea programelor de editat, am învățat cu plăcere. Încă nu am cursuri în acest domeniu, o să practic după terminarea liceului. Îmi place să imortalizez orice exprimă emoție, poveste. Este o pasiune care a început să devină profitabilă, este făcută cu drag”, a spus Adrian Grosaru din Turceni.

După ce va susține examenul de bacalaureat, Adi se va pregăti pentru facultatea de arte, la care este sigur că va fi admis. Deoarece a devenit din ce în ce mai bun, Adi este chemat la evenimente de către locuitorii din Turceni și la diverse ședințe foto, fiind apreciat pentru fotografiile sale ce transmit sensibilitate.

adrian grosaru turceni 2 pozaadrian grosaru

Tabăra Meseriașilor, o experiență unică

Vara anului trecut a adus o schimbare majoră în viața fotografului Adrian Grosaru, prin participarea la Tabăra Meseriașilor din „Țara lui Andrei”, program finanțat de OMV Petrom. Adi spune că Tabăra Meseriașilor l-a ajutat foarte mult să prindă încredere în el, a învățat să comunice mai bine, să lucreze în echipă și să muncească zi de zi pentru visul lui. Este unul dintre bursierii OMV Petrom.„În tabără am învățat că orice ne propunem este posibil, doar trebuie să credem în noi si în visele noastre, pentru că o să primim rezultate pozitive. Când am plecat din tabără, am reușit să am toată încrederea pe care nu am avut-o până atunci. Am reușit să le transmit și altora ce am învățat în «Țara lui Andrei», să îi conving că și în țara noastră se pot face lucruri frumoase și îți poți îndeplini un vis. De fiecare dată când mă simt descurajat, mă uit la pozele din tabără și îmi amintesc că orice e posibil, doar trebuie să cred în mine și să muncesc pentru pasiunea mea. Din bursă mi-am cumpărat un aparat profesional pe care il folosesc la evenimente. Pe viitor vreau ca fotografia să rămână parte din mine, exprimând în continuare emoție”, a declarat Adrian Grosaru.

poza adrian grosaru 2 poza adrian grosaru 223

https://www.facebook.com/adriangrosaruphotography/?fref=ts

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.