Actorul Ionuț Stoica, Moș Crăciun pentru copiii de la Centrul de Plasament Târgu Cărbunești

Actorul Ionuț Stoica, Moș Crăciun pentru copiii de la Centrul de Plasament Târgu Cărbunești

- in Romania civila, Slider, Social
1033
0

Actorul târgujian Ionuț Stoica a reușit să le aducă zâmbetul pe buze copiilor care cresc fără părinți la Centrul de Plasament Târgu-Cărbunești. Actorul a venit, ieri, încărcat cu multe daruri pentru micuți. 

 Ionuț Stoica a interpretat un rol care îi este drag sufletului său, pe cel de Moș Crăciun. El le-a adus 40 de pachete cu multe daruri: hăinuțe, fructe, dulciuri, produse de patiserie,  jucării și multe altele. Este al doilea an în care actorul târgujian duce daruri micuților de la Centrul de plasament de la Târgu Cărbunești. Ionuț Stoica a fost primit cu multă bucurie de copii. Micuții i-au spus poezii și l-au îmbrățișat.

„Pleci de acolo încărcat cu o energie fantastică”

Ionuț Stoica spune că energia pe care i-o dau copiii este specială: „Am căutat să facem o bucurie copiilor care au nevoie de așa ceva, nu sunt atât de norocoși, fiind lipsiți de dragostea familiilor. Este păcat că ne aducem aminte de ei numai la sărbători, dar sper ca prin proiectele pe care le am în minte să reușesc să îi vizitez măcar o dată la două-trei luni, cu puțin, cât pot eu. Cred că nu este bucurie mai mare ca aceea pe care o vezi în ochii lor! Pleci de acolo încărcat cu o energie fantastică! Pe această cale le mulțumesc oamnenilor cu suflet care l-au ajutat pe Moș: Consiliului Județean, în special doamnei Oana Paloș, domnului Ghibuși de la Patiseria Alexandru și doamnei Mirela Păduraru și domnului Păduraru de la România Hidroservice! Au tot respectul și dragostea mea”.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.