Timpul trece…este singurul cărui nu-i place să stea în loc

Timpul trece…este singurul cărui nu-i place să stea în loc

- in Editorial, Romania civila, Slider
0
262 vizualizari

Ne mândrim, ne lăudăm cu ce nu avem…sună ciudat, dar acesta este adevărul în cele mai multe cazuri. Ascultăm tot felul de povești, tot felul de oameni, tot felul de păreri, dar nu prea suntem atenți la ce se află în spatele vorbelor aruncate prin târg.

Ne credem buni, dar am uitat să citim printre rânduri sau, de multe ori, citim doar coperta fără a vedea și conținutul. Avem impresia că le știm pe toate, dar în realitate s-ar putea să nu știm nimic.

Suntem obișnuiți să vedem doar anumiți oameni care ies mereu în fața, dar de jocurile din spatele lor este greu să aflăm, este greu să le cunoaștem…acolo, de fapt, se fac adevăratele calcule, se pregătește ziua de mâine, se scot ”așii din mânecă”, acolo se negociează dur.

Unii se simt pregătiți, alții analizează, își calculează pașii, pentru unii cercul se închide, pentru alții cercul se deschide…și uite așa devenim pioni pe o tablă de șah.

Timpul trece…este singurul cărui nu-i place să stea în loc, spre deosebire de cei care încă mai cred în povești, așteaptând să vadă asfalt și pe strada lor, puțin cam prăfuită de oameni ce-și urmăresc doar propriul interes.

 

 

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.