Sunt oameni care, doar, te acuză, chiar dacă ai făcut totul pentru ei

Sunt oameni care, doar, te acuză, chiar dacă ai făcut totul pentru ei

- in Editorial, Romania civila, Slider
0

În viață faci sacrificii, te dai peste cap și încerci să faci ca  totul să fie bine, dar din păcate te lovești, uneori, de un zid. Te lovești de acel zid ce nu înțelege și nu vede ce se întâmplă în jurul său. Vorbim despre acel zid ce nu crede că o încăpere, o cameră, ca să existe, are nevoie de patru pereți, nu doar de unul singur.

Chiar dacă este greu…în fiecare zi speri ca ceva să se schimbe, speri și tot speri, și îți aduci aminte de acele clipe frumoase…de primele povești, de primele gânduri, de primii pași începuți pe un drum prăfuit.

În același timp, îți aduci aminte de acele momente când erai acolo când trebuia să fii, de acele momente când erai singurul care întindea o mână de ajutor, de acele momente când ai renunțat la tot, dar la tot, în ideea că ceva se va schimba, dar aceste lucru nu s-a întâmplat.

Din păcate, vorbim despre acei oameni pentru care tu te-ai schimbat ca persoană, ca om, ca ființă…despre acei oameni care te acuză de lucruri pe care nu le faci, despre acei oameni cărora ai încercat să le demonstrezi că nu au dreptate, prin tot felul de metode, despre acei oameni care doar acuză și nu ascultă de nimeni…despre acei oameni ce nu înțeleg că o mare parte din problemă este la ei.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.