Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Luis PopaAvem o țara frumoasă, cu locuri unde îți poți petrece timpul liber, concediul sau să te plimbi cu prietenii. Putem vorbi de Maramureș, de Nordul Moldovei, de Delta Dunării, de Transalpina și lista poate continua, cred că nu mi-ar ajunge un an pentru a spune toate locurile frumoase din România. Avem impresia că la noi este urât, că la noi nu se compară cu ce se găsește peste hotare, ca prețurile sunt mai mari…tot timpul încercăm să scoatem în relief doar aspectele negative.

Diferența dintre noi și multe țări din afara este că noi avem cu ce ne lauda/promova, pe când ei nu. Dar, în același timp, ei, cei care nu au cu se laudă, pun un bolovan în mijlocul țării, spun că pe acolo a trecut un mare împărat și chiar a dormit, creează o legendă, iar noi toți mergem să facem poze. Discutam acest subiect, în urmă cu câteva zile, cu cineva din București care a construit o pensiune foarte ok într-o comuna din Teleorman.

Când am văzut ce condiții sunt, l-am întrebat de ce a făcut acest lucru, de ce a investit în acest domeniu, iar omul mi-a răspuns sincer…sunt patriot, aici m-am născut și sper să vină timpul când vom înțelege ca și la noi sunt condiții de cazare ok, se poate mânca bine, iar un concediu poate deveni mult mai plăcut. Sincer, îi dau dreptate și chiar vă recomand, dacă veți ajunge vreodată în comuna Fântânele, din județul Teleorman, să dormiți și să mâncați la Pensiunea la Nicu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.