Și dacă mâine nu ar mai exista!?

Și dacă mâine nu ar mai exista!?

- in Editorial, Romania civila, Slider
0
894 vizualizari

Sunt oameni care, deși duc o viață grea și își cară pe umeri propriul destin ce nu a fost prea blând cu ei, știu să asculte durerea altora și să o vindece. Există suflete pe care, deși le-ai rănit, încă îți mai întind o mână atunci când te afli la marginea prăpastiei.

Oameni cărora le pasă ca și cum li s-ar întâmpla lor, persoane care nu judecă, nu urăsc, nu te etichetează după greșeli.

Sunt oameni care aleg adevărul și nu viața într-o permanentă minciună, ființe care aleg loialitatea și nu renunță nicicând la puterea de a iubi, chiar și atunci când totul pare imposibil.

Există suflete care găsesc forța de a lupta pentru a nu fi indiferente, de a nu inferioriza, de a nu discrimina pentru că ești bogat sau sărac, înalt sau scund, iubit sau urât de ceilalți.

Dumnezeu nu judecă, el iartă. Iar oamenii sunt făcuți după asemănarea lui, însă doar unii și-au păstrat trăsăturile sufletești, alții au uitat că se trag din pământ și că pământ vor fi în cele din urmă.

De ce trăim ca și cum timpul nu ar exista și am avea eternitatea, ca și cum nu am cunoaște că fiecare om își duce propria bătălie și că nu avem nimic de dovedit…nimănui?

Dacă există o altă lume din care vin oamenii buni, atunci de ce nu facem parte toți din ea? De ce suntem predispuși greșelii, de ce urâm, de ce judecăm? Când am uitat să râdem chiar dacă sufletul ne plânge? Să mângâiem alți oameni când rănile ne sunt adânci?

De ce nu am învățat că poate nu mai există mâine? Că fiecare dimineață poate fi ultima și orice sărut oferit omului drag poate fi cel dinainte de veșnicie?

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.