Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Luis PopaSocietatea este o pădure cu mulți copaci care, împreună, vor să ofere un cadru frumos generațiilor viitoare, dar orice pădure, din păcate, nu scapă de cei care vor doar defrișări…proiectele pozitive pot schimba acest lucru. De multe ori ne întrebăm dacă are rost să facem ceva pentru societatea în care trăim, văzând indiferența care este pe lângă noi.

Sunt situații în care, cu toate că muncești pentru a realiza ceva, îți dai seama că mai sunt persoane pe lângă tine care nu prea apreciază acest lucru sau care se întreabă mereu: „De ce vrea X să facă asta…”. Din păcate, încercăm să vedem tot timpul partea goală a paharului, uitând de partea plină. Încercăm să scoatem în relief aspectele negative, uitând de aspectele pozitive. Ce este cel mai dureros…uităm că la baza oricărui proiect sunt oameni, sunt emoții, sunt speranțe… Și atunci, înainte de a face o analiza pe text, trebuie să vedem partea umană din noi…dacă mai există. Întotdeauna, trebuie să îți potolești setea văzând paharul pe jumătate plin, nu să te gândești că apa din el nu-ți va ajunge pentru nesățul din tine.

Am spus-o mereu…sunt atâtea știri, evenimente, oameni, locuri care ne pot încarcă cu energie pozitivă încât este păcat să nu le observăm. În fiecare dintre noi, cel puțin asta încă mai cred, există și o parte umană, o poveste, o amintire care poate deveni în orice moment o lecție de viața pentru prieteni, colegi sau rude.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.