Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

luis-1Gândurile ni le așezăm, de multe ori, pe o hârtie albă, sperând să le citim doar noi. Cu toate acestea, sunt momente în viață când gândurile sunt citite si de alții si, de ce nu, sunt greu de înțeles.

Fiecare avem o poveste, o poveste ce poate fi privită simplu de către unii dintre noi, dar care pentru alții este destul de interesantă. Fiecare avem acea poveste ce și-a pus amprenta asupra noastră, asupra sufletului nostru și pe care ne este greu să o povestim sau, poate, nu vrem să o povestim niciodată.

Este destul de ușor să judecăm după simple aparențe sau, fără să ne interesăm despre subiect, este simplu să aruncăm cu noroi cu toate că nu știm despre ce este vorba.  Tot mai des lansam critici fără să știm persoana sau povestea sa.

În general, omul poate fi privit ca un roman cu multe capitole, capitole scrise de propriul său destin. Depinde doar de noi pe care alegem să le citim, dar să nu uităm că trebuie să le analizăm și corect pentru a putea susține, la un moment dat,  Bacalaureatul Vieții.

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.