Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Timpul este un film cu multe secvențe, alb-negru și color. Ne chinuim să le înțelegem, iar atunci când nu reușim părăsim sala, având impresia că am văzut tot.

Cine știe…poate am uitat, dar timpul trece, da…trece, iar acest lucru se măsoară, teoretic, cu ceasul…așa zic unii…dar eu cred că se măsoară cu bătăile inimii, cu numărul de scări, din viață, pe care le urci, cu acele riduri ce-ți apar pe față.

Fugim, se pare că ne place să fugim, iar în fiecare dimineață, când alarma sună, ne pregătim de un nou maraton, fără să ne dăm seama că-n această cursă alergăm împotriva propriilor ani, uitând, astfel, esența vieții.

Fugim, credem că putem păcăli timpul, că ne putem ascunde la nesfârșit, iar el nu are cum să ne găsească pe această planetă atât de mare, cum să ne găsească tocmai pe noi?! … greșit, de fapt ne mințim singuri, dorind ca timpul să treacă mai ușor pe lângă noi.

Fără să știm, fiecare are timpul său, un zar aruncat la naștere, un zar care se învârte și se tot învârte, dar până la urmă se va opri…când?…numai Dumnezeu știe…

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.