Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

andreeaArticolul ăsta nu este pentru nimeni! Mulți vor încerca să caute printre rânduri, alții vor crede că s-au regăsit în gândurile mele și că m-am apucat să aștern pe foaia asta virtuală ceea ce am în suflet!

NIMIC ADEVĂRAT!

De data asta am ales să fac ceva diferit, cel puțin pentru mine. E ca o reconfirmare a principiilor pe care mi le-am cultivat de-a lungul anilor, indiferent de anturajele în care m-a dus viața, fie bune sau rele.

Astăzi, scriu despre un clișeu pe care mulți îl numesc „Prietenie”. Pentru mine, acest cuvânt a însemnat ani la rând același lucru cu loialitate și respect, apoi mi-am dat seama că e ceva mai mult, un sentiment pe care nicio ființă umană nu poate să îl perceapă în adevăratul sens.

Apoi, mi-au trebuit ani să-mi dau seama că nu am crezut niciodată în prietenie, DAR cred cu tărie în iubire și am crezut MEREU!

O iubire atât de sinceră, lipsită de egocentrism, care să te facă să vezi în cel pe care, din vina societății îl numești „prieten”, un om care să îți fie alături ca un părinte, ca un frate. Niciodată condiționat și neașteptând să primească ceva în schimb atunci când ți-a oferit. Iubirea pentru un om, pe care viața ți l-a dăruit, se numără în zâmbetele pe care i le oferi, în grija pe care i-o porți și în sentimentele frumoase și pure pe care le împărtășești chiar și în lipsa lui.

Din păcate, câți știm să simțim așa ceva pentru un străin pe care viața ni l-a scos în cale și pe care îl numim „prieten”? Poate ne-ar trebui un îndreptar pentru minte și suflet, atunci am învăța treptat să iubim străinii așa cum ne iubim pe noi, să fim cu adevărat sinceri și să veghem la oamenii care ne-au fost oferiți de Dumnezeu, cu un motiv întemeiat!

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.