Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

2727 – ce cifră frumoasă, aproape irezistibilă 🙂

Ce ani frumoşi au trecut, unii grei, alţii în care am trăit cât într-o mie!

Cei 27 de ani, noi şi plini de speranţă, m-au prins pregătită, în mod surprinzător!

Pregătită să iubesc mai mult, mai sincer şi mai intens ca niciodată până acum.

Cele 27 de veri, nu primăveri, pentru că m-am născut într-o zi toridă de luni, m-au prins fericită şi împlinită sufleteşte!

Am atâţia oameni pe care îi iubesc şi care mi-au dovedit că mă iubesc la fel de mult şi, cel mai important, necondiţionat. Aceşti 27 de ani îmi colorează visurile şi îmi dau vitalitate.

Nu ştiu de ce să mă bucur mai întâi, dar sunt sigură că trebuie să îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru multe lucruri, iar printre ele se află existenţa părinţilor mei în viaţa mea, îi iubesc mai presus de orice pe lume ( În definitiv, azi e şi ziua mamei mele, ea mi-a oferit minunea care se numeşte viaţă);  îi sunt recunoscătoare lui Doamne-Doamne şi pentru prezenţa soţului meu care, indiferent de negrul din zilele mele, mi-a oferit  zâmbete în roz şi mi-a susţinut orice iniţiativă!

În aceşti ani mi s-a oferit oportunitatea să aflu, totodată, şi ce înseamnă prietenia. Da, puţini reuşesc să îmi intre în suflet şi nu am mulţi care au şi rămas, dar cei care au făcut-o se vor afla în inima mea şi o să-i numesc şi pe la 60, dacă ne dă Dumnezeu ani!

Încă un lucru de notat, şi nu de neglijat, sunt oamenii pe care Cel de Sus mi i-a scos în cale, oameni care m-au lăsat să evoluez şi mi-au întins o mână curată şi un sprijin sincer atunci când alţii mi-au întors spatele! Mi-au trebuit vreo 27 de ani, multe lovituri în suflet şi lacrimi şiruri-şiruri să îmi dau seama cine mă vrea cu adevărat în viaţa lui şi cine e amator de complezenţă.

Am descoperit că cei mai preţioşi oameni sunt aceia frumoşi atât la suflet, dar şi la chip! Şi încă ceva, au trecut vreo 27 de ani până să-mi dau seama că important este să te respecţi ca om, iar dacă faci asta nu o să uiţi niciodată de frumuseţea din sufletul tău, iar asta presupune loialitate, recunoştinţa, dragoste şi bunătate!

În final, iubiţi, iubiţi şi nu uitaţi să …VĂ iubiţi şi pe voi înşivă – atât de mult încât să îi faceţi pe ceilalţi să vă dorească în viaţa lor!

Călătoria noastră pe Pământ e aşa scurtă încât e păcat să nu colecţionezi amintiri!

CARPE DIEM!!!

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.