Vara asta se poartă toate elementele din denim! Tu ce ai în garderobă?

Vara asta se poartă toate elementele din denim! Tu ce ai în garderobă?

- in Fashion, Slider, Timp liber
583
0

De multe ori, în modă, istoria face cum face și se repetă, dar de fiecare dată cu noi tendințe. Moda anilor `90  își face simțită prezența în garderoba feminină. Vestitele piese vestimentare din denim, pe care le îndrăgim din anii copilăriei, sunt în ascensiune în acest moment, dovadă stă în prezentările de modă din acest an.

Jeanșii cu talie înaltă sunt cei care completează perfect o ținută casual,  salopetele sunt cele care te scot din anonimat și, în același timp, îți oferă o ținută confortabilă, vestele și jachetele împodobite cu motive florale, naturale sau artistice au devenit un trend, rochiile retro din denim și pantalonii scurți sunt un „must have”, fiind cea mai bună alegere pentru sezonul de vară, iar cămășile de blugi  sunt recomandate de designerii caselor de moda Chanel și Dolce & Gabbana.

Un sfat!:  Este bine să nu ocolim acest trend fiindcă se pliează atât pe garderoba casual cât și pe cea sporty… !!! De asemenea, nu uitați de accesorii (colierele, brățările, inelele, pantofii stiletto, adidașii, teneșii, botinele) sunt cele care dau formă întregii ținute.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *