Trucuri pentru un look fresh în zilele toride de vară

Trucuri pentru un look fresh în zilele toride de vară

- in Fashion, Slider, Timp liber
415
0

13550892_10208445865777064_1077267153_nPentru a reuși să ne păstrăm machiajul trebuie să avem grijă la trucurile care ne ajută să menținem tenul perfect. Suntem în toiul verii, zile fierbinți, apă, nisip, bronz și cu siguranță vrem să arătăm bine.  Secretul unui machiaj rezistent nu constă atât de mult într-o colecţie impresionantă de produse cosmetice, ci mai mult în aplicarea acestora.

Pentru ten vom folosi mereu o cremă cu factor de protecție, cel puțin SPF 30 fiindcă trebuie să ne protejăm de razele soarelui. După ce aplicăm baza de machiaj urmează fondul de ten, care trebuie să fie rezistent la transfer și este recomandat să aibă o consistență fluidă, doar nu ne dorim să încărcăm tenul pe aceste zile toride, iar folosirea unei pudre translucide este perfectă, aceasta fixând machiajul pentru întreaga zi.

Pentru ochi, vara aceasta se poartă culorile puternice albastru, mov, verde dar și nuanțele nude diverse tonuri de roz, maro, bej, ivoire.  Pentru o ieșire din anonimat, „cat eyes” este exact ceea ce ne trebuie, vom  trasa o linie cu vârful unei pensule de unde se termină pleoapa inferioară, pe diagonală în sus, în afara ochiului. După ce am găsit lungimea potrivită se uneşte capătul liniei noi cu restul produsului şi se umple golul cu tuş.

13566151_10208445865857066_2014781609_nPentru conturarea pomeţilor, alegem un fard de obraz pudră, fiindcă spre deosebire de cele cremoase, rezistă la temperaturi ridicate. Pentru alegerea perfectă a unui blush se ține cont de tonul tenului.  De exemplu, daca are tonuri calde de galben, auriu, cel mai potrivit este fardul de obraz în nuanţe de piersică, dacă tenul are tonuri reci cu tentă de roz, cel mai potrivit blush este acela în nuanţe de roz sau în nuanţă de piersică, iar pentru tenurile alb fildeş şi bej deschis vom opta pentru un blush roz pal.

Buzele colorate în nuanțe  de roşu aprins, corai dar şi culorile ceva mai pretenţioase – maro şi mov sunt un must have al sezonului. Experții spun că în această vară machiajul natural se îmbină armonios cu cel îndrăzneţ.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *