Parfumul, arma seducției! Ce trebuie să faci pentru a alege aroma perfectă pentru tine!

Parfumul, arma seducției! Ce trebuie să faci pentru a alege aroma perfectă pentru tine!

- in Fashion, Slider, Timp liber
738
0

13589085_10208531215590756_2083764507_oDeseori, parfumul este cartea de vizită a unei femei. Parfumul înseamnă seducție. Parfumul înseamnă atracție. Parfumul trebuie să rezoneze cu tipul tău de personalitate.  Deși de multe ori se spune că este ușor să îți alegi un parfum, nimic mai neadevărat … fiindcă sunt câteva reguli pe care trebuie să le ai în vedere.

Întotdeauna, dar întotdeauna, trebuie să purtăm parfumul în funcție de mirosul nostru natural fiindcă atunci când se pulverizează pe piele, chimia dintre cele două trebuie să se armonizeze. Arta de a alege un parfum potrivit este unul dintre cele mai complexe lucruri, deoarece parfumul miroase diferit pe tester, în sticla sau pe piele.

Nota de bază este esența oricărui parfum fiindcă aceasta poate dura aproape 15 de ore. Parfumul are propriul său limbaj și dezvăluie dincolo de cuvinte: stări de spirit și sentimente. Este o armă veritabilă de a cuceri instantaneu. Parfumul te poate îmbrăca într-o strălucire nebănuită.  Atunci când facem o alegere trebuie să ținem cont de sezonul în care dorim să folosim  parfumul, deoarece pe timp de vară sunt preferate parfumurile mai ușoare, iar iarna parfumurile mai puternice.  Să nu uităm că parfumul folosit în timpul zilei trebuie să fie diferit ca aromă și intensitate de cel pe care îl folosim seara.

Există o multitudine de variante, iar esențele unui parfum spun diferite povești fie că ești inocentă, misterioasă, puternică, seducătoare, elitistă sau aventurieră, acestea indică câte puțin din personalitatea fiecăreia: cele florale sunt dominate de esența uneia sau mai multor flori și  sunt alese de femeile capricioase, cele orientale  sunt dominate de esențe exotice, senzuale și sunt alese de femeile îndrăznețe cu sex-appeal, cele citrice sunt dominate de esența citricelor și sunt alese de femeile vesele, optimiste și energice, cele fresh sunt dominate de esențele oceanice combinate cu citrice pentru a da senzația de prospețime și sunt alese de femeile active, iar cele lemnoase conțin o esență ce emană masculinitate sunt rafinate și ușor de identificat, fiind alese de femeile puternice și dramatice.

Pentru a persista aroma un timp îndelungat, parfumul se aplică pe punctele de puls, adică de-a lungul gâtului și în interiorul încheieturilor mâinilor. De asemenea, se poate pulveriza și pe părul proaspăt spălat, nu uitați că, printr-o simplă fluturare a minunatelor voastre plete, puteți sădi în sufletul cuiva, Iubirea!

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *