Accesoriile sunt pulsul de care are nevoie ținuta noastră

Accesoriile sunt pulsul de care are nevoie ținuta noastră

- in Fashion, Slider, Timp liber
731
0

 13695049_10208554180324860_1800958758_n   Suntem în toiul verii și trebuie să scoatem tot ce e mai bun din noi. Cu un accesoriu inedit, o întreagă ținută se schimbă și devine mai excentrică prin amestecul inedit al lucrurilor dragi pe care le purtăm, așadar să îndrăznim să ne jucăm puțin și să trecem de la stilul timid la cel îndrăzneț. Pentru o plimbare de vară, fie că este zi sau seară trebuie să punem accentul pe detalii. După ce am făcut alegerea unei ținute perfecte de sezon, cu o pereche de pantaloni scurți din denim, ușor franjurați și un top ce are un imprimeu care ne face să ne simțim irezistibile, urmează detaliile care ne scot din anonimat.

13695848_10208554180804872_484424049_nDetaliile sunt accesoriile acelea fără de care nicio fată nu poate rezista. După cum bine știm, accesoriile, împreună cu un zâmbet frumos, pot crea sau pot distruge o imagine. Poate că ochii sunt oglinda sufletului, dar bijuteriile, pantofii, geanta arată unde suntem sau unde am vrea să fim. În sezonul acesta se poartă foarte mult inelele aurii, cele în stilul arăbesc sunt încă un „must have”, lănțisoarele cu diferite inscripții sau diferite forme pe care le alegem în funcție de starea de spirit, ochelarii de soare, ceasurile și altele. Minunat este că, de cele mai multe ori, accesoriile  nu se demodează, cum se întâmplă deseori cu hainele.

Putem obține o imagine fabuloasă și fără să aruncăm o grămadă de bani, cheia este să știm să alegem exact ceea ce avem nevoie pentru a ne evidenția stilul, fiindcă atunci când vine vorba despre „ceva” la modă, simularea calității e îngăduită.

 

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *